algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°

Petrus, directora general d'Esports

Serà competència de la Conselleria de Benestar Social

Joan Maria Petrus serà la nova directora general d'Esports del Govern balear. L'exvicerrectora de l'Alumnat i Campus de la Universitat de les Illes Balears va rebre ahir (per telèfon i a Menorca, on es troba de vacances) la confirmació que dimarts que ve serà nomenada oficialment directora general.

Fernanda Caro "Esquerra Unida" consellera sense cartera però que assumirà la nova Conselleria de Benestar Social, ja té perfilat el seu equip que tendrà les competències de Treball, Formació, Salut Laboral, Joventut, Esports, Acció Social, Menors i Cooperació.

I dins d'aquest equip i aquestes competències està Joana Maria Petrus, de 37 anys i que substituirà en el càrrec Ventura Blach, anterior director general d'Esports durant el Govern presidit per Jaume Matas. Aleshores, aquest departament estava inscrit a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports.

«Ara és complicat donar a conèixer quines seran les directrius de la Direcció General d'Esports. De moment intentarem donar continuïtat a la tasca de l'anterior director general d'Esports. Poc podem fer, ja que els pressuposts ja estan acordats i els objectius programats. Haurem d'esperar al desembre quan s'aprovin els pressuposts de l'any 2000 per donar un altre caire a la direcció. Sé que hi haurà algunes reticències de persones que no acceptaren que una dona dirigeixi els esports de la Comunitat, però així serà i ho hauran d'acceptar», va dir ahir mateix Joana Maria Petrus a Diari de Balears poc després de rebre la confirmació del seu futur nomenament com a directora general.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.