algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La FBF obté 4 milions de superàvit

A l'assemblea del futbol balear s'aprovaren reformes importants

La Federació Balear de Futbol va aprovar la liquidació del pressupost de l'any 1998 i aprovà el previst per a 1999, durant l'assemblea ordinària que celebrà ahir dematí.

L'any passat, la Federació registrà un superàvit de més de quatre milions de pessetes, ja que va recaptar 183 milions, i les despeses no van ser majors dels 179. Aquest superàvit es destinarà al Fons Social.

El pressupost aprovat per a 1999 és de 184 milions de pessetes. El major cost, 80 milions, es destinarà al foment de l'esport. Aquesta qüestió depèn, en gran mesura, de les subvencions que puguin arribar de Madrid.

A més del tema dels doblers, a l'assemblea també s'aprovaren diverses propostes. Entre les mesures aprovades, destaca la modificació de l'article 34 del Reglament federatiu, pel qual, a partir d'ara, un entrenador que deixi de dirigir en categories de futbol base, podrà entrenar un altre equip durant la mateixa temporada. Una altra novetat és que els futbolistes podran alternar la seva activitat com a jugadors i com a àrbitres, sempre que no sigui a la mateixa categoria, ni al mateix grup ni al mateix club on milita.

Amb aquesta mesura es pretén augmentar el nombre de col·legiats a les Illes Balears, ja que actualment n'hi ha pocs, comparat amb la gran quantitat d'equips i partits que existeixen. També es va aprovar la creació d'una competició de Futbol 7 Senior, per jugadors de més de 18 anys, que es jugarà els dilluns i divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.