algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

O el CSKA Moscou o el Molde de Noruega

El Reial Mallorca disputarà el partit de tornada el dia 25 d'agost a l'estadi de Son Moix

68230
El CSKA de Moscou és un equip fundat el 1923.

El Reial Mallorca ja coneix quins poden ser els seus rivals a la volta preeliminar de la Lliga de Campions: El CSKA de Moscou o el Molde de Noruega. El club vermellenc haurà de jugar el primer partit, el dia 11 d'agost, a fora de casa, ja sigui a terres russes o a Noruega. La tornada, davant el seu públic, es jugarà dues setmanes després, el dia 25.

El fet que el Reial Mallorca no hagi de jugar a Son Moix fins d'aquí a un mes dóna encara més temps de marge a la constructora de Son Moix per tenir les obres acabades amb vista a aquest partit, més encara després de les paraules de Fageda i Asensio el passat dijous en què asseguraven que la constructora s'havia compromès a això.

El favorit per enfrontar-se al Mallorca és el CSKA de Moscou, club amb experiència a Europa, i representant del potent futbol rus. L'equip rus, subcampió de la seva lliga superat per l'Spartak de Moscou, és un clàssic a les competicions europees, i ja ha participat dues vegades a la màxima competició continental en els anys 90.

El Molde no té tant de nom com l'equip rus, però el futbol de Noruega està cada vegada més a l'alça, i el Molde, subcampió de la seva lliga darrera el Rosenborg, n'és un bon representant. L'avantatge de camp a aquesta eliminatòria la tindrà el Molde, ja que el primer partit es jugarà dimecres que ve a Moscou, mentre que la tornada serà a Noruega el 4 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.