algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

El color vermellenc omple els camps de Kössen

El Mallorca va realitzar ahir el primer entrenament a terres austríaques amb un Biagini recuperat

98976
El Mallorca arribà a l'hotel a les 14.30 hores. | J. T.

Kössen ja és l'escenari dels entrenaments. Tota la plantilla mallorquinista, amb l'excepció de l'absent Germán Burgos, va sortir ahir, amb una exagerada puntualitat, de Son Sant Joan cap a Munic. Els jugadors van gaudir d'un tranquil viatge i van arribar a l'hotel a les dues i mitja de l'horabaixa, una hora després de trepitjar Àustria.

Per alguns jugadors, ni l'hotel ni els bells paisatges austríacs els eren estranys, ja que l'extècnic mallorquinista Héctor Cúper ja va realitzar allà la pretemporada, un fet que accentua la semblança, física i metodològica, de l'actual tècnic Mario Gómez amb el valencianista Cúper. Un dels jugadors veterans, Gustavo Siviero, així ho va reafirmar ahir pocs minuts abans de pujar a l'avió: «No crec que el que facem allà sigui molt diferent al que férem l'any passat, ja que tots sabem que els dos tècnics tenen una metodologia molt semblant», va dir.

Segons el mateix Siviero, aquesta pretemporada comença molt prest, ja que alguns jugadors, especialment els argentins, han tingut molt poques vacacions: «Ja se sap que el futbol ofereix això, poques vacances i una preparació molt dura amb vista als partits que comencen tan avançats», afirmà Siviero fent referència al primer partit de la Lliga de Campions, l'onze d'agost.

Per la seva banda, un dels fitxatges de Mario Gómez, «Polo» Quinteros, presentia que «seran 12 dies molt durs, en què ens haurem d'esforçar molt», tot i que també confessà que, per ell, la pretemporada és, més que feina, una oportunitat per conèixer-se: «És clar que el treball d'aquests dies és important, però crec que el fet que haguem de conviure tantes hores fa que ens agafem molta més confiança i això es notarà després al camp».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.