algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Sergio García paga la inexperiència

El golfista espanyol va acabar la primera jornada amb 89 cops

Sergio García va començar malament en el debut com a professional a l'Open Britànic, i va acabar la primera jornada amb 89 cops, 18 sobre el parell del camp. La 128a edició de l'Open Britànic es disputa a Carnoustie (Escòcia), caracteritzada pels forts vents que assolen la zona.

Després de la victòria a l'Obert d'Irlanda i el segon lloc a Loch Lomond, només per darrere de l'escocès Colin Montgomerie, el número 1 europeu, Sergio García va presentar-se com una de les grans esperances per fer alguna cosa important en l'Open, però va pagar cara la inexperiència.

Els nervis van poder amb el jove espanyol, de 19 anys, després de començar el primer forat, un parell quatre, amb un 'triple bogey'. A pesar que «El Nen» va fer parell en els dos següents forats, dos nous 'bogeys' en el quart i cinquè va fer que el jove espanyol es desesperàs.

En el moment d'acabar el seu recorregut Sergio García, el líder del Open era l'australià Rodney Pampling, amb 71 gols (parell del camp), mentre que el nord-americà Scott Dunlap va acabar amb 72 (1 sobre parell).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.