algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

La Lliga suprimeix la promoció

Ara tres equips pujaran i baixaran de categoria directament

L'Assemblea General Ordinària de la Lliga de Futbol Professional (LFP) va aprovar ahir l'eliminació de la promoció i que, en el seu lloc, hi hagi tres ascensos i tres descensos directes de Primera a Segona Divisió. La votació va enregistrar 16 vots a favor, 11 en contra i 12 abstencions respecte d'aquesta mesura, que va proposar el president del Vila-real, Fernando Roig. Amb aquesta proposta, l'única modificació en el calendari la patirà la Segona Divisió, que suprimeix les jornades dels dies 1 de setembre i 22 de dessembre (ambdues en dimecres) i, en canvi, allargarà el final de Segona fins al 4 de juny.

Segons Fernando Roig, amb aquesta mesura «els mitjans de comunicació tractaran amb més notorietat les darreres jornades de Segona Divisió i, a més a més, permetrà ingressar gairebé 200 milions de pessetes a la Lliga gràcies a les dues jornades més de travessa».

Ara és la Federació Espanyola de Futbol qui hi ha de donar el vistiplau, malgrat que, com va indicar el portaveu de la Lliga, Toni Fidalgo, «l'LFP té capacitat d'obrar en aquest sentit».

En la mateixa Assemblea, els clubs donaren via lliure al Reial Madrid per canviar les dates de tres partits per poder jugar el Mundial de Clubs del Brasil, entre el 5 i el 14 del gener vinent. Allò més important és que també permeten al Madrid estar exempt dels setzens de final de la Copa del Rei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.