algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Coulthard guanya a Gran Bretanya

L'alemany de Ferrari Michael Schumacher sofrí un greu accident a Silverstone

El pilot britànic David Coulthard, de McLaren-Mercedes, guanyà el Gran Premi de Gran Bretanya de Fórmula 1, vuitena correguda del Campionat del Món que es disputà ahir en el circuit anglès de Silverstone en una jornada accidentada.

Coulthard superà l'irlandès Eddie Irvine, de Ferrari, i l'alemany Ralf Schumacher, al volant del seu Williams-Supertec.
El quart i cinquè lloc varen ser per als pilots de l'escuderia Jordan, l'alemany Heinz Harald Frentzen i el britànic Damon Hill, i el sisè, completant la nòmina de pilots que puntuen per al mundial, el brasiler Pedro Diniz (Sauber C18 Petronas). El finlandès Mika Hakkinen (McLaren-Mercedes), que dominà la primera part de la correguda i es veié obligat a retirar-se per problemes en la fixació de la roda de darrere dreta, es manté líder de la classificació del campionat del món amb 40 punts, mentre que en la segona posició hi són els pilots de Ferrari Michael Schumacher i Eddie Irvine amb 32 punts.

D'altra banda, els pilots espanyols tingueren diferent sort. Martínez de la Rosa va haver de retirar-se del Gran Premi quan no va poder engegar el seu Arrows en la segona sortida realitzada de la correguda, mentre que Marc Gené finalitzà la cursa en la quinzena posició, per davant del japonès d'Arrows Tora Takagi.

Tot i això, el més destacable de la correguda va ser l'accident espectacular que va protagonitzar el pilot alemany de Ferrari Michael Schumacher, que en la primera volta del Gran Premi va veure com el seu monoplaça no traçava un revolt i es llançava de manera inesperada contra una pila de pneumàtics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.