algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Manolo Saiz no comparteix les crítiques de José Miguel Echávarri

El director esportiu de l'ONCE està orgullós de la feina dels seus corredors

Manolo Saiz, director esportiu de l'ONCE Deutsche Bank, recriminà ahir les protestes de José Miguel Echávarri, mànager general de l'equip Banesto, qui criticà «la falta de solidaritat dels ciclistes en la segona etapa perquè no esperaren que Alex Zulle es pogués refer després de quedar tallat a uns 75 quilòmetres de l'arribada, la qual cosa finalment li suposà perdre més de sis minuts.

Manolo Saiz, que dirigí Zulle durant set anys (des del 1991 fins a final del 97), comentà a Nantes, des d'on partí la tercera etapa del Tour de França, que la dificultat dels quatre quilòmetres en els quals es desencadenaren els incidents era coneguda per tothom i que no hi hagué cap pacte previ en cas de caiguda.

«No vull parlar del temps perdut per Zulle i ni de per què li va passar això perquè no vull entrar en polèmiques, però només he de dir que estic orgullós de l'actitud dels meus homes, que varen fer allò que havien de fer i demostraren ue estaven molt forts físicament» digué. «Es pogué observar perfectament què va ser allò que va succeir i qui es quedà a causa del vent. Tots han vist com es quedaren 75 corredors per davant, i torn a dir que estic molt content de com reaccionaren els meus homes», afegí Saiz.

El director de l'ONCE declarà, a més, que coneix perfectament Zulle i que durant els set anys en els quals el va dirigir visqué situacions molt semblants a la que es va donar en la segona etapa i que mai no es queixà ni protestà, sinó que acceptà els fets en el terreny esportiu. Per Saiz, Alex Zulle no està «ni prop fer-s'hi descartat per a la victòria». «S'ha de recordar que l'any que quedà segon en el Tour arribà a tenir vuit minuts de desavantatge en la muntanya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.