cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Primo Nebiolo: «Jo homologaré la pista d'atletisme si és necessari»

Primo Nebiolo recordà que, si vol, li donarà el vistiplau en dos minuts.

Primo Nebiolo, reelegit ahir al matí com a president de la Federació Internacional d'Esport Universitari, durant quatre anys més oferí ahir una intensa roda de premsa. Entre altres perles, el president de la FISU explicà que, si era necessari, personalment, i com a president de la Internacional d'atletisme, homologaria la pista d'atletisme de l'estadi. Així mateix, assegurà que la Universíada de Palma serà la millor de la història. «... És per mi un gran honor i una gran responsabilitat. El moviment FISU ha estat sempre per mi una part molt important de la meva vida...», començà dient Nebiolo, referint-se a la seva reelecció.

Nebiolo assegurà en la seva anterior visita a Palma que Joan Fageda tenia el compromís escrit de l'empresa constructora de finalitzar l'estadi el passat dia quinze. Finalment, com se sap, encara avui l'estadi no està del tot llest. El president de la FISU llevà importància a l'assumpte. «Sé que hi ha problemes, però l'estadi serà utilitzat per a la cerimònia d'obertura i els esdeveniments d'atletisme...», assegurà.

Nebiolo, prepotent i amb una actitud desafiant, deixà clar que l'homologació de la pista no serà cap problema i recordà que ell mateix presideix la Federació Internacional d'Atletisme. «Jo som el president de la Federació Internacional d'Atletisme. Si vull, li donaré el vistiplau en dos minuts. Depèn de mi. Faig una carta...», assegurà Nebiolo. I el president de la FISU insistí: «L'homologaré jo. Ja ho he explicat... Està homologada. Podeu escriure que està homologada», digué davant la sorpresa generalitzada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.