algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'EMT posa un servei gratuït per a la cerimònia

El camí dels Reis serà tallat al trànsit a partir de les 18.30, tret de vehicles oficials

Els preparatius de l'acte inaugural de la Universíada continuen protagonitzant la vida interna de Cort. La darrera novetat és que l'empresa Municipal de Transport anuncià ahir que el proper dissabte posarà en marxa un servei especial d'autobusos per facilitar l'accés del públic a la cerimònia d'obertura de l'esperat esdeveniment esportiu d'enguany a Palma.

La línia, que serà gratuïta per als viatgers, preveu comunicar la plaça d'Espanya amb la rotonda del polígon de Can Valero, devora l'estadi de Son Moix, entre les 16.00 i les 22.00 hores. Des de les quatre fins a les vuit de l'horabaixa, la freqüència serà de cada mitja hora i, a partir d'aleshores, el bus especial passarà cada cinc minuts pels voltants de l'estadi amb la finalitat d'un millor accés per a tot el públic.

En finalitzar la cerimònia d'inauguració, els autobusos realitzaran la tornada amb el mateix recorregut. L'itinerari tal com indica el gràfic té com a punt de partida la plaça d'Espanya i es dirigeix per l'avinguda comte de Sallent fins al camí de Jesús (enfront del col·legi Lluís Vives). Des d'allà anirà a la fira del Ram, davant l'aparcament habilitat per a aquesta ocasió. Acte seguit circulàrà per la rotonda de Can Valero, on també s'aturarà. El trajecte de tornada serà des de Can Valero, la rotonda del Cementeri, la fira del Ram, avinguda comte Sallent fins a la plaça d'Espanya.

El regidor en funcions de Circulació i Seguretat Vial, Joan Bauzà, informà dels canvis durant el dia de la inauguració en la carretera i aprofità per recomanar als ciutadans calma i paciència per accedir a l'estadi. Així mateix, Bauzà explicà que les dues rotondes de la zona, la de Can Valero i la de via de cintura, estaran controlades per agents de la Policia Local que impediran el pas al camí del Reis des de General Riera, per on s'haurà d'anar a peu, tret dels cotxes oficials o dels atletes. A part, també hi haurà restriccions puntuals de trànsit a partir de les 18.30 hores en el perímetre exterior de l'estadi (via cintura, camí de Jesús i camí de la Vileta).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.