algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Gerardo Vera renuncia a la direcció artística de la cerimònia d'inauguració

No vol que el seu nom es vinculi amb l'espectacle que obrirà la Universíada

70234
Els preparatius de la cermònia inaugural ja han entrat en la recta final. | J. M.

Gerardo Vera, director artístic de la cerimònia d'inauguració, presentà ahir dimarts la seva dimissió irrevocable. Des de GSB Rumor confirmaren ahir a Diari de Balears que Gerardo Vera no vol veure el seu nom involucrat en la cerimònia i que, per tant, hi queda del tot desvinculat, almanco des del punt de vista formal. Vera, amb un dilatat i espectacular currículum professional, ha fet distintes feines vinculades al món del teatre, l'òpera, la televisió, el cinema i distints ballets i espectacles. Des de 1970 es dedica al disseny de decorats i la direcció artística de pel·lícules. L'any 1990 dirigí la seva primera pel·lícula.

Gerardo Vera ha tirat la tovallola després dels reiterats incompliments de l'empresa constructora de l'estadi i de veure com els assajos de la cerimònia no han pogut començar en el moment ideal. I és que l'empresa constructora de l'estadi ha incomplert de forma reiterada els seus compromisos, que han afectat també, i de forma important, als responsables de la cerimònia inaugural.

Vera era l'home clau de la cerimònia, ja que com a director artístic era qui l'havia ideada i millor la coneixia. El productor executiu de GSB Rumor, José Luis Rupérez, serà ara qui dirigeixi la cerimònia.

Vera es bolcà des del primer moment amb la cerimònia inaugural, però, després de comprovar l'estat de l'estadi durant el primer assaig fet a Son Moix, decidí presentar la seva dimissió irrevocable. És clar que GSB Rumor tenia previst poder accedir a l'estadi molt abans, però els reiterats retards en la construcció ho han fet impossible.

En tot cas, GSB Rumor assegurà ahir que Vera continuarà vinculat a l'empresa contractada i que, fins i tot, continuarà treballant perquè la cerimònia sigui un èxit. En tot cas, el que no està disposat a fer Gerardo Vera és a firmar ni un sol paper com a director artístic. GSB Rumor confirmà ahir també que tot l'equip que ha fet feina durant mesos amb Vera continua treballant i manté la màxima il·lusió perquè la cerimònia surti bé i sigui un èxit.

El fet que Vera hagi abandonat la direcció artística de la cerimònia no suposa fer cap canvi en l'espectacle previst. En aquest sentit, la cerimònia d'obertura es mantindrà així com Vera l'havia pensat, sense afegir ni llevar res de res.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.