nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
27°

Sant Ferran s'acabarà quan els Jocs finalitzin

Distints elements de la pista hauran d'esperar

Les obres de construcció de la pista d'escalfament del poliesportiu de Sant Ferran duen retard, malgrat que no es produiran gaire dificultats perquè els atletes s'hi puguin entrenar. En tot cas, ja és definitiu i oficial que les torretes d'il·luminació i els aparells de reg no s'instal·laran fins que finalitzi la Universíada. Així, almanco, ho confirmaren ahir a Antoni Diéguez, president de la Comissió d'Esports del Consell de Mallorca; Luis Prieto, director de recursos de la Universíada, i un alt càrrec de l'empresa constructora.

I és que Diéguez es va adonar que l'empresa constructora no feia esment de les quatre torretes d'il·luminació amb les corresponents connexions, ni dels aparells de reg. Diéguez, així mateix, assegurava també que estava previst sembrar gespa a la zona del mig de la pista, però que ja serà del tot impossible.

Així, Diéguez es posà ahir en contacte amb el director de recursos Luis Prieto que li confirmà que el projecte inicial no es modificarà i que la pista d'atletisme de Sant Ferran tindrà torretes d'il·luminació... El president de la comissió d'esports del CIM parlà també amb un responsable de l'empresa constructora que, igualment, li confirmà que la totalitat del projecte es duria a terme. Això no obstant, Luis Prieto també confirmà a Diéguez que la il·luminació, els aparells de reg... no es col·locaran a Sant Ferran fins que la Universíada hagi finalitzat.

«M'han assegurat que ara només es farà l'imprescindible perquè els atletes puguin entrenar al poliesportiu de Sant Ferran. La resta, en tot cas, em diuen que no hi haurà cap dificultat perquè es faci una vegada hagin acabat els Joc», assegurà ahir horabaixa Diéguez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.