cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

El Barcelona presentarà un superàvit d'uns 400 milions

El FC Barcelona presentarà a l'assemblea ordinària de compromissaris, que tindrà lloc el 27 de juliol, un superàvit encara no definit, però que estarà comprès entre els 200 i 400 milions de pessetes, segons informà el mateix club.

La passada assemblea de compromissaris havia aprovat un pressupost per a aquesta temporada de 14.921 milions de pessetes, un 20 per cent més que l'anterior campanya (12.434 milions).

El nou compromís televisiu firmat recentment pel Barcelona amb Vía Digital, i més concretament les quantitats avançades que percebrà pels drets venuts en exclusivitat a partir de la temporada 2003, contribuiran a elevar encara més el pressupost barcelonista per a la propera campanya.

La tendència dels pressuposts del Barcelona és que els ingressos captats per socis, abonats i del taquillatge es redueixin a la mínima expressió, i en canvi que s'incrementin les aportacions dels recursos atípics, com ho demostra que la temporada passada només un 35 per cent dels ingressos totals provenien dels socis, respecte al 87 per cent de la temporada 1978-79.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.