algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Treva! S'ha de guanyar a València!

Els jugadors s'obliden de traspassos i renovacions i se centren en el partit

78024
Foren multitud els aficionats que es volgueren retratar amb Cúper. | T. M.

No va ser el darrer entrenament del Mallorca, però a l'ambient es notava el més que probable adéu de més d'un dels actuals components de la plantilla. En tot cas, els futbolistes vermellencs no volgueren ahir parlar gaire del seu futur personal i dedicaren l'atenció al transcendental partit de diumenge a València. De tota manera, les negociacions entre Barcelona i Mallorca feren que Dani fos un dels grans protagonistes de la sessió.

El davanter no volia dir res sobre la seva possible anada al conjunt català, malgrat que assegurà que fins dilluns no volia saber res del tema. «No puc dir res, perquè no en sé res. Sé que han estat negociant, però poca cosa més... Fins que no acabi el partit de diumenge... Dilluns ja en parlarem. Jo encara no he parlat amb ells. Els he dit que fins que no acabi el partit contra el València vull mantenir-me al marge... No s'ha d'amagar res, perquè l'interès existeix, però de moment no en vull saber res, ja que ens hi jugam molt. El millor és que tothom estigui centrat en el partit de diumenge», explicà el davanter mallorquinista.

Però curiosament, Gustavo Siviero sí que va parlar de Dani assegurant que havia treballat molt i bé durant la present temporada i que es mereixia anar al Barcelona.

Cúper ha mentalitzat els jugadors durant tota la setmana perquè facin un darrer esforç i mantenguin la concentració. Això no obstant, ahir era difícil mantenir la tranquil·litat, ja que foren molts els aficionats que es desplaçaren fins a Son Bibiloni. A la conclusió de l'entrenament, els futbolistes tingueren prou feina per arribar fins als vestidors.

Cúper, com és habitual, res no ha revelat sobre l'onze inicial, malgrat que podrà comptar amb tots els efectius menys el lesionat Biagini. Així, tot fa pensar que Cúper alinearà el seu onze de gala "Lauren, inclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.