algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

Telefònica i Sogecable signen la pau

Han firmat un acord sobre l'explotació dels drets del futbol

Telefònica i Sogecable, socis de referència de Vía Digital i Canal Satélite Digital, respectivament, varen subscriure un acord sobre l'explotació dels drets televisius i audiovisuals dels partits de futbol del Campionat Nacional de Lliga i de la Copa del Rei, que tindrà efecte a partir del dia d'ahir fins la temporada 2008/2009.

Així ho varen comunicar ahir el president de Telefònica Media, Arturo Baldasano, i el conseller delegat de Sogecable, Javier Díez de Polanco, en una roda de premsa. L'acord es refereix a l'explotació dels drets televisius i audiovisuals per al territori espanyol dels partits de la Lliga de Campions de les temporades 2000/2001 a 2002/2003.

Qant als partits de la Lliga Nacional i la Copa del Rei, l'acord suposa la confirmació de l'actual situació d'explotació dels drets a través d'Audiovisual Sport per a les temporades 2003/2004 a 2008/2009. Igualment, suposa l'apertura de l'exclusiva del pagament per visió, que actualment poseeix Canal Satélite Digital, a favor de Vía Digital, fins el final de temporada 2.008/2.009. Quant als partits de la Lliga de Campions (Champions League), l'acord implica l'apertura de l'exclusiva que actualment poseeix Vía Digital, en televisió de pagament o de pagament per visió (PPV), a favor de Canal Satélite Digital, per a les temporades 2000/2001 a 2002/2003.

Aquest acord també preveu l'explotació a Internet del PPV dels partits de la Lliga Nacional i de la Copa del Rei fins el final de la temporada 2008/2009, mitjançant una nova societat participada per Sogecable i Telefònica. I finalment, els dos directius d'aquestes dues empreses, Arturo Baldasano i Javier Díez de Polanco, varen insistir que la FORTA continuarà oferint, com fins ara ho ha fet, un partit en obert, a l'hora i el dia que li correspongui.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.