algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Estudien demanar ajuda a l'Exèrcit si el nombre d'inscrits es dispara

Se sol·licitaria un quarter per allotjar els esportistes només si no es trobassin hotels

La possibilitat que el nombre d'inscrits superi els 6.000 participants i les obres de l'estadi de Son Moix són, ara per ara, la principal preocupació de la Universíada.

Fernando Giménez, respecte del nombre d'inscrits, assenyalà la necessitat d'esperar uns dies encara per saber quina és la inscripció final. «... Hem d'esperar dos o tres dies més. Encara no es pot dir quants seran els participants...», explicà. Giménez no va tenir cap dificultat en reconèixer que el nombre de preinscrits supera el nombre de llits reservats, però declinà fer qualsevol especulació sobre quina seria la solució si, finalment, fossin més de sis mil els esportistes inscrits. En tot cas, Diari de Balears va poder saber ahir que des de la Fundació Universíada s'ha parlat ja de la possibilitat de sol·licitar la col·laboració de l'exèrcit. Es tractaria, en aquest cas, que l'exèrcit deixàs durant la disputa dels Jocs un quarter a la Fundació per allotjar alguns esportistes.

En tot cas, qualsevol negociació en aquest sentit ha quedat ajornada fins que es conegui amb exactitud el nombre exacte de participants. Fins i tot, i sempre en to d'humor, a la Universíada s'ha arribat a parlar de la nova presó de Palma com a possible ubicació, especialment després que es conegués "Primo Nebiolo ho va fer saber" que en uns Jocs se'n va emprar una.

L'altre gran tema de preocupació a la Fundació Universíada és l'estadi de Son Moix. En tot cas, és del tot segur que no hi haurà cap dificultat perquè el pròxim tres de juliol es pugui desenvolupar la cerimònia d'obertura. Això no obstant, resten encara molts petits detalls per soluiconar. La pista d'atletisme avança a bon ritme i regna l'optimisme.

Ara bé, queda clar que l'empresa constructora no ha complert el seu compromís d'entregar l'estadi dia quinze de juny. Primo Nebiolo, president de la Federació Internacional d'Esport Universitari, desvetlà el compromís per escrit de l'empresa davant Fageda d'entregar l'estadi dia quinze. Ahir, és evident que l'estadi no s'entregà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.