algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cúper: «No he recomanat Gómez al Mallorca»

El preparador argentí assegura que el futur tècnic «és un bon entrenador» per a l'equip

67032
Bonet, Cúper i Alemany a Son Bibiloni.

Héctor Cúper veu amb bons ulls, sempre des de la perspectiva d'un home que estima el Reial Mallorca, el fitxatge de Roberto Mario Gómez com a nou entrenador del conjunt mallorquinista. Entre d'altres coses perquè és el seu amic.

«Varen fer feina plegats en el Lanús i, a més, jugàrem junts en el Ferro Carril. És una persona molt honesta i és un bon entrenador. Això fa que tinguem la mateixa filosofia de futbol; però a part d'això, jo no he recomanat Gómez al Reial Mallorca, ni el club em va demanar consell», va assegurar ahir l'encara tècnic vermellenc després de l'entrenament efectuat a Son Bibiloni.

Cúper no es mostrà sorprès per com s'havia produït el fitxatge de l'entrenador, quan en un principi semblava tancada la negociació amb Carlos Griguol, però després l'operació es resolgué amb Gómez. El tècnic argentí insistí en com és el seu substitut a la banqueta mallorquinista, de qui tornà a destacar un pic més la seva honestedat com a persona. «Per damunt de tot pos la seva manera de ser. És clar que hi ha semblances entre ell, Griguol i jo, però aquestes són de caire global, perquè després cadascú té les seves caraterístiques diferenciadores. A Gómez també li agrada la disciplina, l'ordre i els equips amb entrega. És un bon entrenador per al Reial Mallorca; després, que els resultats l'acompanyin és una altra cosa. Ell també dóna cops en el pit als jugadors abans de sortir al camp com jo. Tenim una manera de pensar semblant i me'l vaig endur al Lanús per la seva honestedat total. Té crèdit i aval com per entrenar en la Lliga espanyola, això està clar. No som ningú per donar consells a la gent, però sí que diria a Mario Gómez que faci la feina com ell sap, res més», declarà el tècnic argentí, que ahir tampoc no va voler revelar el seu futur, encara que assegurà, en to irònic, que «continuaré en el futbol espanyol la pròxima temporada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.