algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Moyà cau de la quarta a l'onzena posició

L'eliminació a vuitens amb el posterior campió Agassi li va fer perdre molts punts

El tennista mallorquí Carles Moyà sofrí un gran revés en el rànquing de l'ATP en baixar de la quarta a l'onzena posició després que en els vuitens de final de Roland Garros caigués derrotat davant el futur guanyador del torneig, el nord-americà Andre Agassi, davant qui no va poder defensar els seus punts com a campió de l'any passat.

Carles moyà afrontava un estiu molt complicat després que la temporada passada sumàs un super-9 a Montecarlo i poc després el títol de Roland Garros a París. Aquests dos triomfs li suposaren sumar molts punts que llavor l'ajudaren a fer-se amb un lloc segur fins al final de la campanya entre els millors tennistes del món. Ha estat enguany quan aquests punts i aquests resultats li han passat factura. Tanmateix, el mallorquí s'ha defensat bé i ha perdut pocs punts respecte dels que podria haver arribat a perdre.

Per la seva banda, el tennista català Àlex Corretja també ha descendit llocs, en concret dos, i s'ha col·locat en la vuitena posició després de caure en els quarts de final dels Internacionals de França davant el brasiler Fernando Meligeni, quan en l'anterior edició va ser finalista precisament contra Carles Moyà.

D'altra banda, el nord-americà Pete Sampras, que va caure en segona ronda davant el rus Andrei Medvedev, és actualment tercer, després de baixar una nova posició en el rànquing i cedir el seu lloc a l'australià Patrick Rafter. El nord-americà no havia estat «tan mal classificat» des de l'any 1992.

Per contra, la remuntada més destacada entre els homes del capdavant ha estat per al vigent campió de Roland Garros, Agassi, que ha guanyat deu places en la classificació i ara és quart. En qualsevol cas, el jugador que protagonitza la pujada més espectacular és el finalista d'enguany a París, Medvedev, que passa del lloc 100 al 30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.