algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Laurent Jalabert: «Quedar segon en aquest Giro és com un triomf»

El ciclista francès també agraí la feina que dugué a terme el seu equip

El francès Laurent Jalabert (ONCE), guanyador de la setzena etapa del Giro d'Itàlia, declarà que quedar segon en el Giro d'Itàlia «és com un triomf», a causa del gran estat de forma de Marco Pantani i que la contra rellotge de Treviso «serà clau» per a les seves aspiracions en la cursa.

Jalabert agraí la feina del seu equip, que possibilità el seu triomf en un disputat duel amb Marco Pantani. «El treball d'equip ha estat molt important. La victòria em suposa una gran dosi de moral per afrontar la darrera setmana de competició», digué el francès.

Sobre la disputa final amb Marco Pantani, Jalabert digué que estigué atent als moviments de l'italià en el circuit de Lumezzane i que en els darrers quilòmetres cercà una possible victòria d'etapa, que després es va fer realitat.

Per al francès de l'ONCE, qui aconseguí la seva tercera victòria d'etapa en la present edició del Giro, l'etapa contra rellotge de Treviso serà clau per a les seves aspiracions per a la general.

Penúltima oportunitat per als esprintadors
La dessetena etapa del Giro d'Itàlia que es disputarà entre Lumezzane i Castefranco Veneto, de 212 quilòmetres, tornarà a ser de tràmit i un descans per als corredors, que demà afrontaran la contra rellotge de Treviso. Una nova oportunitat per als esprintadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.