nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Moyà diu adéu a Roland Garros

El mallorquí no podrà revalidar el títol aconseguit l'any passat davant Corretja

El nord-americà Andre Agassi s'imposà ahir a la pista central al mallorquí Carles Moyà (4-6, 7-5, 7-5 i 6-1) en partit corresponent als vuitens de final dels Internacionals de Tennis de Roland Garros.

Agassi fou capaç d'aixecar un partit que semblava que cauria de mans de l'actual vencedor del torneig després del joc exhibit pel mallorquinista en els primers jocs del partit. Moyà es posà amb un set a zero (6-4) i 4-1 en el segon, però, sorprenentment, acabà perdent aquesta mànega i les dues següents.

Amb la derrota d'ahir davant el nord-americà Andre Agassi, el mallorquí Carles Moyà no podrà defensar el títol que aconseguí l'any passat davant el català Àlex Corretja així com els punts del circuit ATP que li haurien permès optar de nou al número 1 en els pròxims torneigs.

El mallorquí fou molt superior a Agassi en els començaments del partit i no tingué problemes per anotar-se el primer set (6-4). En el segon, Carles Moyà continuava dominant tots els aspectes del joc i es col·locà amb un avantatge de 4-1 que semblava sentenciar la segona mànega, però l'americà reaccionà i s'anotà quatre jocs consecutius que el situaren per davant (4-5). Davant l'excel·lent nivell de joc exhibit per Andre Agassi, el mallorquí hagué de dedicar-se a contrarestar el joc de l'americà i, tot i que remuntà dues pilotes de set en el dotzè joc, hagué de cedir davant l'empenta del nord-americà, que aconseguí finalment anotar-se el segon set (7-5).

El tercer set fou més igualat, ja que tant Andre Agassi com Carles Moyà mantingueren el seu servei fins el dotzè joc, quan Moyà cedí davant el joc més arriscat i efectiu de l'americà. Agassi es mostrà més ofensiu en el seu joc després de la seva remuntada del segon set, mentre el mallorquí sofrí una inexplicable davallada en el seu joc que el dugué cap a la derrota.

El mallorquí aixecà quatre pilotes de set en el desè joc, però en cap moment recuperà el to de joc que havia exhibit durant la primera mànega. En el dotzè joc, Agassi s'anotà el seu primer break, que li permitia col·locar-se amb dos sets a un i culminar d'aquesta manera la remuntada.

La quarta mànega fou un passeig per Andre Agassi, que trencà dues vegades el servei del mallorquí, i s'imposà per 6-1. Carles Moyà jugà trasbalsat per l'oportunitat desaprofitada en el segon set i acabà perdent davant un Andre Agassi que tindrà com a rival en quarts de final al vencedor de l'enfrontament entre Rusedski i Filippini.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.