nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Nebiolo: «L'empresa s'ha compromès per escrit a acabar l'estadi el quinze de juny»

El president de la FISU lloà ahir les excel·lències de la Universíada de Palma

Quina sorpresa! Primo Nebiolo, president de la Federació Internacional d'Esport Universitari, revelà ahir que Joan Fageda compta amb un compromís firmat de l'empresa constructora de l'estadi en el qual es compromet a finalitzar les obres el pròxim quinze de juny.

Interrogat sobre els problemes econòmics que ha patit l'organització dels Jocs i els retards a les obres, Nebiolo es va mostrar extremadament optimista. «Sabem que el comitè organitzador ha tingut problemes financers. Ara bé, totes les ciutats o estats que organitzen grans esdeveniments esportius tenen problemes financers. Ara es parla dels Jocs Olímpics de Sidney i es diu que falten 300 milions de dòlars... Ara, no tenim cap preocupació amb les instal·lacions. La darrera instal·lació que ha de finalitzar és l'estadi i tenim una garantia escrita de l'empresa que fa la feina que dia quinze de juny tot estarà acabat. No hi ha cap problema», va dir. I reiterà: «El quinze de juny estarà acabat».

El president de la FISU reiterà en aquest punt que Palma quedarà molt ben dotada en infraestructures esportives. «La Universíada arriba i passa, però les instal·lacions esportives queden i seran emprades pels habitants de l'Illa. Això és un gran regal que la Universíada fa a la ciutat de Palma», assegurà.

Davant l'insistència dels periodistes sobre el retard que es pot veure a Son Moix, Nebiolo reiterà el seu optimisme. «Estam convençuts que dia quinze de juny tot estarà acabat». I el president de la FISU explicà que ha estat el batle de Palma qui li ha comunicat que té la garantia escrita de l'empresa constructora, assenyalant que acabarà les obres el quinze de juny. «Vaig parlar amb el batle i em diu que té la garantia escrita de l'empresa constructora. Jo tenc tota la confiança possible», assenyalà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.