algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

El GESA Alcúdia inicia l'atac a la Lliga EBA

El club alcudienc inicia avui la fase d'ascens i ho fa com a equip amfitrió

Arriba l'hora de la veritat. La Lliga EBA és més a prop que mai. El GESA Alcúdia, gran dominador de la Lliga balear, té al davant una oportunitat històrica d'aconseguir la fita que persegueix des de fa anys i enguany ho té millor que mai.

Avui mateix comença la fase d'ascens i els mallorquins ho fan a casa. L'equip es formà des del primer dia mirant cap a aquest objectiu i qualsevol altra cosa que no sigui l'ascens serà una derrota. A més a més de formar un conjunt amb els millors jugadors de Balears disponibles, des del club també es va començar a perfilar el final de temporada amb mires directes a l'ascens a la conferència Est de la Lliga EBA.

Així les coses, el club alcudienc aconseguí ser l'amfitrió de la fase d'ascens i ara només pensa d'acabar a les posicions que li permetin disputar la categoria de bronze del bàsquet espanyol la temporada que ve. El conjunt que entrena Miquel Ballester està enquadrat al Grup B i els seus rivals seran el Gascan Santurtzi "subcampió de la lliga basca", Prat La Seda "campió català" i el Martorell Solvay "tercer classificat a la lliga catalana.

L'equip alcudienc debutarà dimecres a les 20.00 hores contra el campió basc, mentre que dijous s'haurà d'enfrontar amb el Prat La Seda i divendres, amb el Martorell Solvay. Dels tres partits, en principi, el Prat La Seda ha de ser el més complicat per al GESA Alcúdia. El campió català es perfila com el més dur rival en la lluita per l'ascens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.