nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Els favorits no fallen a les primeres classificatòries del GP del Criador

Ahir es disputaren tres eliminatòries al Municipal de Manacor

Ahir es disputaven al municipal de Manacor les tres primeres proves classificatòries per al Gran Premi del Criador «Memorial Tomeu Estelrich» a les quals els favorits no fallaren, encara que hi va haver qualque sorpresa en cavalls que en prinicpi compten per a la gran final. Concretament a la primera prova aconseguia una destacada victòria Bandido GS que amb un registre d'1.19.9 demostrava un bon moment de forma. El seguiren Brigit Lobell i Biniati de Quick. Però eren distanciats dos exemplars de qualitat com són Baird de Nuyts i Bibo di Monmes, que s'hauran d'esforçar a fons la setmana que ve si volen entrar a les semifinals.

A la segona, Brixon de France superava als darrers metres un Bonito TR, que havia rodat a les primeres posicions durant tot el recorregut a una correguda en la qual Brisa Nicolai, cinquena a la meta, havia tingut un gran protagonisme a les primeres voltes rodant al cap de la cursa.

I finalment la tercera era guanyada per Black Cromn GS, que després de realitzar un recorregut molt resguardat, aprofitava els darrers 300 metres per treure un important avantatge damunt un Bengali que a mans de Joan Bauçà va causar una bona impressió i del menorquí By Public, que també es mostrà amb excel·lent forma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.