cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El pilots italians copen les «pole position» a França

Checa i Crivillé acabaren en la quarta i cinquena posició

Si divendres passat el vent fou l'autèntic protagonista dels entrenaments, ahir la igualtat fou la nota dominant de la segona sessió classificatòria per al Gran Premi de França que es disputa en el circuit de Paul Ricard, i en la que els italians aconseguiren les tres «poles» en joc.

Max Biaggi aconseguí ahir per a Yamaha, la primera «pole position» de l'any a 500 cc, després d'acabar la segona sessió oficial d'entrenaments amb un temps de 1:20.969. Compartint la primera línia es troben John Kocinski (Honda), Kenny Roberts Jr (Suzuki) i Carles Checa (Yamaha). La segona línia l'obrí el líder del mundial, el català Àlex Crivillé, qui mantingué la «pole» durant només deu minuts. Tot i això, després de mitja hora de la sessió de Kocinski, aquest va fer la millor volta, però poc després, Biaggi demostrà la gran millora experimentada per Yamaha en el dia d'ahir i es posà primer.

Roberts, Kocinski, Checa i Crivillé intentaren prendre-li el primer lloc a Biaggi, però els seus intents foren inútils.
Tot i el cinquè lloc en els etrenaments el «noi de Seva» és un dels grans favorits per a la prova d'avui, ja que fou el pilot que aconseguí rodar de forma més regular en 1:21. A més, les distàncies entre els millors són ridícules. Només 32 mil·lèsimes separen els quatre primers, i del primer (Biaggi) al quinzè (Borja) a penes hi ha un segon. Per això avui, tant Checa com Crivilé parteixen com a favorits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.