algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
31°

Emotiu retorn dels seguidors que viatjaren a Birmingham amb autocar

El president Guillem Reynés els abraçava un a un i els agraïa l'esforç personalment

75678

Guillem Reynés, emocionat, saluda una de les aficionades.

J.M.

Va ser del tot impossible no plorar com una Magdalena. Quina emoció. Ja eren més de les onze quan el Buquebús, que transportava els quasi tres-cents mallorquinistes que acudiren fins a Birmingham amb vaixell i autocar arribaren al moll de Palma. El president Guillem Reynés, el conseller delegat Mateu Alemany, el director general de relacions externes Ramon Servalls, el directiu Antoni Planas i el president de la Federació de Penyes Miquel Garro acudiren fins el moll per tal de donar la benviguda personalment a tots quants anaren fins a Birmingham amb vaixell i autocar.

Just començar el desembarc dels mallorquinistes començaren els plors. No era per a menys. Quanta emoció. Havien fet vint-i-set hores d'autocar per arribar a Anglaterra, havien vist com el seu equip es quedava a les portes de la glòria, i reiniciaren el viatge cap a Palma "vint-i-set hores més". Però desembarcaven contents, satisfets i cantant. «El Mallorca és un sentiment...», se sentia una i altra vegada. Reynés, emocionat, els abraçava un a un i els agraïa l'esforç personalment. Alemany oblidava la seva habitual seriositat i també cantava. I així, amb nins, joves i molta gent gran.

Quan la totalitat dels mallorquinistes ja havien desembarcat, la festa continuà al moll. Càntics, fotografies i més plors. Semblava com si ningú no volgués partir cap a casa, malgrat el cansament acumulat. El Reial Mallorca havia tornat de buit, sense recompensa, però havia acaronat la glòria. Els homes de Cúper havien fet un gran partit i els aficionats semblava que retornaven victoriosos. «Cúper, queda't», deien una i altra vegada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.