nubes dispersas
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

Antonio Asensio: «La Lazio té noms, però el Mallorca noms i homes»

El propietari del club creu que serà una final amb pocs gols

El propietari del Reial Mallorca, Antonio Asensio, arribà ahir horabaixa a Birmingham on avui presenciarà in situ la final de la Recopa d'Europa que disputarà l'equip vermellenc davant l'italià de la Lazio. Asensio es mostrà il·lusionat i amb confiança que el Mallorca guanyi el partit.

Referent a com veu el partit en si mateix, el propietari de l'entitat vermellenca considera que serà una final «amb pocs de gols, tenint en compte com juga la Lazio i com ho fa el Mallorca, i pens que el primer que faci un gol tindrà moltes possibilitats de dur-se'n el trofeu. El resultat serà molt ajustat».

Asensió titllà d'èxit extraordinari el fet que més de sis mil aficionats mallorquinistes s'hagin desplaçat fins a Birmingham per presenciar a l'estadi de Villa Park la final de la Recopa. «És un èxit, un mèrit i un esforç extraordinari. S'ha d'agrair tot això perquè a més de l'esforç econòmic que han fet, han vingut en dia feiner. És un èxit a tenir molt en compte», considerà el màxim responsable de l'entitat balear.

Finalment, Asensio no volgué entrar a comentar temes com els possibles traspassos i fitxages del Reial Mallorca per a la pròxima temporada, com tampoc no parlà de la renovació de Cúper, la negociació de la qual està en situació d'espera fins que passi la final de la Recopa. El propietari del club, emperò, assenyalà que «esper que la setmana que ve quedi resolt tot aquest tema, ara hem de deixar passar la final».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.