algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Schumacher, rei a Montecarlo

Els catalans De la Rosa i Gené abandonaren abans de la meitat de cursa

El Gran Premi de Mònaco va fer honor a les expectatives i després de més de 90 minuts de dura competició, només vuit pilots varen concloure la prova. El guanyador fou l'alemany de Ferrari, Michael Scumacher, seguit del seu company Irvine, i en tercer lloc acabà Hakinen (McLaren).

Els catalans, Martínez de la Rosa i Gené, no varen poder, en el seu debut en el Principat, acabar la difícil prova monegasca i hagueren d'abandonar abans de la meitat de correguda. De la Rosa es va veure obligat a detenir el seu monoplaça en boxes després de trencar la caixa de canvis. Poques voltes abans, Gené havia acabat amb les seves aspiracions d'acabar el Gran Premi quan a la sortida Saint Dévote topava lateralment amb els guarda-rails que envolten el circuit del Principat.

En relació als millors, Schumacher va fonamentar la seva victòria en la sortida. Com ja s'havia anunciat, el que arribàs al primer revolt tindria mig Gran Premi guanyat. L'alemany volia demostrar que la «pole» que li va arrabassar Hakinen en l'últim minut havia estat fruit de la casualitat, i que ell era el millor en els carrers de Montecarlo malgrat la victòria del finlandès l'any passat.

Schumacher amplia així el seu avantatge al Mundial. L'alemany suma 26 punts per 18 d'Irvine, mentre que Hakinen és tercer amb 14 punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.