algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

Michael Schumacher marcà el millor temps a Montecarlo

Pedro de la Rosa i Marc Gené no cometeren errades

Pedro de la Rosa (Arrows) i Marc Gené (Minardi) no cometeren errades en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco de Fórmula u, amb la qual cosa han pogut rodar el màxim possible per aprendre's el complicat circuit urbà de Montecarlo i al final han acabat en els llocs devuitè i vint-i-unè, respectivament.

Pedro de la Rosa, que dedicà la primera part de la jornada a rodar sense fer cap reglatge, a la segona intentà posar remei al problema que suposava que el cotxe anàs de morro, sobretot quan la tracció és molt bona.

Malgrat els canvis introduïts, el cotxe no millorà el seu comportament i Pedro, juntament amb els enginyers i mecànics tenen poc menys de 48 hores per davant per tractar de resoldre el problema.

Marc Gené, emperò, es queixà de la falta de tracció del seu Minardi. Un cop apreses a bastament les característiques del circuit començà a fer canvis en el cotxe i el millorà bastant.

En la lluita pels primers llocs, els favorits no han decebut, l'alemany Michael Schumacher (Ferrari) aconseguí el millor temps amb 136 mil·lèsimes d'avantatge sobre el finlandès Mika Hakkinen (McLaren).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.