algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Gran Premi Nacional arribà a la LXVI edició

Maria Antònia Munar presentà ahir la prova més tradicional del calendari del trot balear

83154
Munar i Diéguez presentaren una nova edició del GP Nacional.

Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca, i Antoni Diéguez, president de la Comissió d'Esports del CIM, presentaren ahir la LXVI edició del Gran Premi Nacional. Francesc Puig, president de la Federació Balear de Trot, i Jaume Adrover, president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot, foren presents a l'acte.

Maria Antònia Munar explicà l'esforç fet pel Consell de Mallorca per incrementar la dotació del Gran Premi Nacional i intentar que la cursa de més prestigi del trot balear sigui la millor dotada econòmicament. «Enguany s'ha aconseguit que la dotació del Gran Premi Nacional arribi als tres milions de pessetes. El Consell de Mallorca ha hagut de fer un esforç important, però consideram que el GP Nacional es mereix la màxima col·laboració de la institució», va dir.

Munar destacà la importància del trot com a esport propi de les Illes Balears i reiterà la vinculació entre el món del cavall i la pagesia. «És important per a l'economia de les Illes Balears fomentar el món del cavall per dues qüestions fonamentals. D'una banda, per la relació entre el cavall i la ramaderia i d'altra, no es pot oblidar la incidència que pot tenir sobre el turisme», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.