nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els partits d'Espanya del Mundial 2002 s'emetran en obert

El secretari d'Estat per a l'Esport, Francisco Villar, afirmà ahir de manera absoluta que els partits de la selecció espanyola de futbol durant el Mundial de l'any 2002 es retransmetran en obert. «S'arribarà a un acord», va ser la seva resposta quan se li recordà que va ser una televisió codificada, Vía Digital, qui en va comprar els drets i amb ells han de negociar els operadors en obert.

Villar va fer aquestes manifestacions després de comparèixer a la Comissió d'Educació i Cultura del Congrés per donar explicacions sobre les activitats del Consell de les Emissions i Retransmissions Esportives (Cered) i el catàleg d'aquests esdeveniments que es consideren d'interès general. Davant els diputats, el secretari d'Estat afirmà que la compra dels drets per part de Vía Digital «no implica res perquè tots els drets estan venuts» i si el Cered decideix que els partits de la selecció espanyola continuïn en el catàleg «s'hauran de donar en obert».

Després de la polèmica generada per la no emissió de l'anada de les semifinals de la Recopa d'Europa que varen disputar el Chelsea anglès i el Mallorca, partit inclòs en el catàleg d'enguany, el secretari d'Estat va assegurar que la Llei reguladora de les emissions i retransmissions de competicions i esdeveniments esportius (més coneguda com a Llei del futbol) «no imposa coercitivament l'obligació de retransmetre-ho en obert», sinó que «atorga» un dret de preferència envers aquells operadors en obert que desitgin fer-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.