lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Sainz i Puras fan història a Còrsega

Dos espanyols es col·loquen per primera vegada en el pòdium

Carlos Sainz i Chus Puras han fet història en el Campionat del Món de ral·lis en situar-se ambdós en el podi de la sisena prova del mundial, el ral·li de Còrsega, que va finalitzar ahir. El pilot espanyol Chus Puras va aconseguir la segona plaça amb el segon Citroën Xsara Kit Car, de manera que es va treure l'espina del ral·li de Catalunya, en què va abandonar quan era líder.

Carlos Sainz va aconseguir la tercera posició en la darrera especial, en què superà l'escocès Colin Mcrae, que va sortir dues dècimes per davant de l'espanyol en aquest tram final. Auriol, que es va apuntar la victòria en la darrera especial i, amb ella, tres punts extra, va ser cinquè i Makinen, sisè.

El pilot francès de Citroën, Philippe Bugalski, va aconseguir ahir la seva segona victòria consecutiva en el Campionat del Món de ral·lis, en imposar-se en la sisena prova: el ral·li de Còrsega.

Els Kit Car varen tornar a sorprendre amb el seu rendiment, ja que no s'esperava que en un ral·li d'asfalt com el de Còrsega poguessin repetir la sensacional actuació de l'anterior prova.

Per primera vegada en el Campionat del Món, es va estrenar la modalitat del tram espectacle amb punts extra. Auriol, amb tres punts, Makinen, amb dos, i Sainz, amb un punt, varen aprofitar el nou reglament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.