cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Moyà se'n va per avall sense motiu

El tennista mallorquí caigué derrotat davant Marcelo Rios per 6-4 i 7-6 (7/4)

86144
El mallorquí va tenir molts de problemes per fer valer el seu servei.

El tennista xilè Marcelo Rios derrotà ahir el mallorquí Carles Moyà per 6-4 i 7-6 (7/4) i es convertí així en el primer finalista del torneig d'Hamburg.

Durant el primer set i bona part del segon el partit es caracteritzà per un clar domini del xilè, que guanyà amb facilitat la majoria dels seus serveis mentre que Carles Moyà tenia moltes dificultats per treure'ls endavant. Això portà que molt aviat Rios es posàs amb un avantatge de 5-3 a la segona mànega i tingués l'oportunitat de servir per guanyar el partit i arribà a tenir dues pilotes de matx.

En aquest moment es produí, això no obstant, una increïble recuperació del tennista mallorquí, que acabà guanyant el joc, tot i que immediatament després va estar a punt de complicar-se amb el seu propi servei que, després d'absoldre una pilota de partit més, aconseguí anotar-se per igualar el marcador a 5-5.

En aquests dos jocs i en els dos posteriors, ambdós jugadors donaren una exhibició de recursos que va fer que pràcticament la lluita per cada punt tingués el mateix dramatisme que al final va tenir tot el segon set que Rios aconseguí definir al seu favor en el desempat després d'haver començat perdent per 3-0. El triomf de Marcelo Rios davant Carles Moyà assegurava una final sud-americana ja que els protagonistes de l'altra semifinal eren l'argentí Mario Zabaleta i l'equatorià Nicolas Lapenti, que acabà amb victòria final del primer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.