muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

El Madrid aparta Davor Suker de l'equip

El club blanc li ha obert un expedient disciplinari i l'ha suspès de feina i sou

Davor Suker, davanter croat del Reial Madrid, fou suspès de feina i sou i a més a més apartat del primer equip com a mesura de càstig després de les seves declaracions als mitjans de comunicació, en què criticava obertament el seu tècnic, John Toshack.

El Reial Madrid va fer una nota pública ahir, després de reunir-se Suker, Lorenzo Sanz i Toshack. El text diu: «El Reial Madrid, ha adoptat, previ coneixement de l'entrenador, els següents acords:

»1. Ordenar l'obertura d'expediant disciplinari al jugador Davor Suker per considerar que la seva conducta pogué constituir una falta molt greu, de les previstes al vigent conveni i normativa legal aplicable.

»2. En ordre a la publicitat i transcendència derivada de la seva conducta, se li ha imposat com a mesura cautelar, des d'aquesta mateixa data, la suspensió de feina i sou, així com quedar apartat de les activitats del primer equip durant el temps de tramitació de l'expedient disciplinari que se li ha obert. Els acords han estat comunicats al jugador».

Suker arribà al Bernabeu a les 19.00 hores. Posteriorment ho va fer Robert Jarni, també citat. Després que Sanz parlàs amb Toshack i Suker durant una hora, el croat sortí del despatx del president i esperà la decisió del club. Una vegada saber aquesta, Suker abandonà les oficines del Bernabeu amb cara d'enfadat. No va voler parlar davant la massiva presència de fotògrafs que l'esperaven al carrer i a punt va estar de provocar un accident al carrer davant la persecució de premsa i televisió.

Segons sembla, des del club diuen que no tenien més remei que prendre un posicionament dràstic. No servien, segons el Reial Madrid, les mitges tintes. Les acusacions i insinuacions de Suker sobre John Toshack eren greus.

Suker dubtava de la seva actuació a l'hora de negociar nous fitxatges. El croat entén que no és normal que Toshack només fitxi jugadors pel Reial Madrid a través del seu amic, Lucidio Ribeyro, el mateix que li firmà els futbolistes en la seva etapa de tècnic del Deportivo de la Corunya. Llavors cridà Songo'o, Bassir o Naybet, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.