algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Els argentins Roa, Siviero i Pineda es perdran el partit contra el Celta a Palma

Sempre que Marcelo Bielsa els convoqui per a l'amistós contra els Estats Units

95552
Marcelo Bielsa ha demostrat confiar en el porter mallorquinista.

Els internacionals argentins es podrien perdre el transcendental partit de la penúltima jornada de Lliga contra el Celta de Vigo al Lluís Sitjar, sempre que Marcelo Bielsa els convoqui per al partit amistós que la seva selecció té previst jugar diumenge dia tretze a Washington contra el combinat d'Estats Units. En tot cas, l'Associació de Futbol Argentí (AFA) confirmà ahir els tres amistosos que la selecció jugarà com a preparació per a la Copa Amèrica, que comença a Paraguai el 29 de juny.

El primer partit serà el nou de juny a Chicago davant Mèxic. Aquest matx no suposa cap dificultat per als jugadors argentins del Reial Mallorca, ja que la Lliga espanyola després de la 36a jornada, que es disputa el trenta de maig, descansa una setmana per un compromís de la selecció espanyola. El problema es produeix amb el partit que tindrà lloc dia tretze de juny entre el combinat argentí i Estats Units a Washington. Aquest partit es disputa el mateix dia que el Mallorca juga amb el Celta al Lluís Sitjar. Així, si Marcelo Bielsa convocàs els futbolistes del Reial Mallorca es perdrien el transcendental partit davant el conjunt gallec de Víctor Fernández. Finalment, el darrer partit de preparació de la selecció argentina per a la Copa Amèrica es jugarà a Buenos Aires dia vint-i-sis de juny contra Romania. Aquest partit no suposa tampoc cap dificultat per als mallorquinistes, ja que la Lliga ja haurà finalitzat i, a més, Bielsa només fa comptes convocar per a aquest partit futbolistes que disputen la Lliga argentina.

El Reial Mallorca no ha rebut encara "no pot ser d'altra manera" cap comunicació oficial de l'Associació de Futbol Argentí, ja que ahir només es va avançar que es faran els partits, però encara resten setmanes perquè Marcelo Bielsa anunciï la llista. En tot cas, un portaveu oficial de Reial Mallorca assegurà ahir a Diari de Balears que faran tot allò que puguin per aconseguir que els internacionals mallorquins no hagin d'acudir al partit de dia tretze contra el conjunt d'Estats Units.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.