algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

No poden deixar de pensar en la final

Els de Cúper es juguen demà contra el Betis tres punts importants per assolir plaça de Lliga de Campions

84106
Siviero, Biagini, López i Stankovic a Brussel·les, quan s'enfrontaren al Genk.

Dia 19 de maig, el Reial Mallorca afrontarà a Birmingham el partit més important dels seus 83 anys d'història. Un títol europeu estarà en joc. La final de la Recopa d'Europa contra el Lazio italià és molt a prop i els jugadors vermellencs ho saben. Per això, els costa més del compte centrar-se en la Lliga, en la qual es troben ficats de ple en la lluita per assolir plaça de Lliga de Campions, l'autèntic objectiu d'Antonio Asensio, propietari del club.

Demà, a partir de les cinc de l'horabaixa, s'enfronten al Betis de Xabier Clemente, en un partit molt important per a les aspiracions mallorquinistes de quedar entre els quatre primers al final de temporada. «Esperam pensar només en el partit contra el Betis, on ens jugam tres punts molt importants. No poden pensar en la final de Birmingham, encara que sigui molt complicat. Hem d'intentar marcar ràpidament per aconseguir un poc de tranquil·litat», reconeixia ahir Ariel Ibagaza.

Per la seva banda, el migcampista serbi, Iovan Stankovic, afirmava que «no podem esperar que arrjbi la final, tenim abans una sèrie de partits de Lliga importantíssims i ens podem descentrar. Està clar que aquests dies és molt difícil no tenir el cap a Birmingham, però és que diumenge ens començam a jugar la Champions League.

A falta de sis jornades per a l'acabament de la Lliga, el Reial Mallorca té grans possibilitats d'assolir la classificació per jugar la temporada que ve a la màxima competició continental. Però estar a punt de jugar una final europea no es té tots els dies, i els jugadors de l'equip de Cúper ho saben. Deixar de pensar en la final es fa més que difícil. «Ara mateix hem de donar prioritat a la Lliga. Encara queden alguns dies per a la final, i encara que pensam en aquesta, ens hem de centrar en el pròxim diumenge, que és el que ens demana el tècnic», assegurava ahir Carlos Roa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.