algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Joan Creus deixa l'esport professional als 42 anys

El base del TDK jugà 24 temporades a la màxima categoria del bàsquet

Amb una puntualitat britànica i amb una cara de molta tranquil·litat, Joan Chichi Creus, anuncià ahir la seva retirada davant els mitjans de comunicació que omplien la sala de premsa del TDK Manresa, després de 24 anys en la màxima categoria del bàsquet espanyol i amb 42 anys d'edat. «He decidit donar per acabada la meva carrera esportiva com a jugador de bàsquet professional. Sempre amb la dificultat que ha comportat decidir-me per aquesta situació», va dir.

En el seu discurs, que no estava escrit, però sí molt pensat, Chichi Creus assegurà que ha analitzat molt «els pros i els contres. Sempre hi ha coses positives per continuar, però també hi ha coses positives per deixar-ho i al final d'enguany la balança s'ha decantat per abandonar». L'alma mater del TDK comentà que «tenia moltes raons per continuar», però que els seus motius per deixar el bàsquet professional «són lògics en un jugador de la meva edat i de tota la meva trajectòria. Ara em prendré uns quants dies de descans per acceptar la nova situació i després ja decidiré què fer», apuntà.

Després de la seva primera explicació, i davant la insistència dels periodistes per conèixer les causes de la seva retirada, Creus manifestà que físicament es troba bé, però ha analitzat moltes coses i ha decidit deixar-ho. «Set anys enrere, en la meva darrera etapa a Granollers ja m'ho havia plantejat, i el primer any que vaig estar a Manresa vaig renovar sense dubtar-ho, però en els darrers quatre anys m'ho plantejava cada estiu». Creus també realitzà una petita reflexió de la seva àmplia trajectòria professional i ha declarat que «el balanç és molt gran». «En aquestes situacions només et recordes de les coses positives i, per tant, tothom pensa en títols i en coses puntuals, però sempre he deixat clar que a mi m'agrada analitzar la situació com una trajectòria de molts anys. Don valor a la meva trajectòria, no a un fet concret», va manifestar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.