algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Ciutat d'Inca intentarà forçar un cinquè partit com a comiat de l'afició

Els inquers, obligats a esborrar la pobra imatge de divendres passat

El Ciutat d'Inca disputarà avui, a les dotze del migdia, el seu darrer partit de la temporada 1998/99, al Palau d'Esports de la ciutat de la pell. Els homes d'Arbúcies tenen la possibilitat d'equilibrar l'eliminatòria i forçar un cinquè partit al pavelló municipal 2 de Riazor, contra el Sondeos del Norte La Corunya.

Divendres passat, els jugadors illencs varen deixar escapar l'oportunitat de col·locar el marcador al seu favor, després d'una actuació gris en els darrers cinc minuts del temps reglamentari, incapaços de doblegar la defensa zonal dels homes de Díaz Castroverde. La irregularitat dels dos estrangers del cinc inquer, Thomas Adams i Michael Jennings, ha estat la clau principal del rendiment mediocre d'enguany. Els dos, sobretot el pivot, després de la gran actuació l'any passat, no han justificat les esperances dipositades en ells.

El Ciutat d'Inca té assegurada la continuïtat a la Lliga LEB, a pesar d'haver perdut aquests play-off. Però el club estarà obligat a reforçar la banqueta per recuperar l'afició i disputar la Lliga amb opcions. El Ciutat d'Inca està obligat a vèncer avui i el Sondeos del Norte, amb una banqueta modesta però amb més joc d'equip, poden aprofitar l'oportunitat per sentenciar i fer que sigui innecessari la disputa d'un cinquè partit a La Corunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.