algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
12°

Cúper: «És un orgull estar en aquest club»

El tècnic es mostrà molt satisfet per la victòria i recordà que encara queda la final

L'entrenador del Reial Mallorca, Héctor Raúl Cúper, manifestà tot just acabar el partit que era una gran alegria poder ser a la final, però aquest era l'objectiu. «És una alegria enorme poder ser a la final. Que havia de ser difícil no n'hi havia cap dubte i així ha estat, però ens hem sobreposat a tot i hem aconseguit treure el partit endavant».

Cúper reconegué que la lesió de Siviero li creà alguns problemes en la línia defensiva, ja que havien de menester centímetres per aturar les entrades per alt de Flo i de Poyet. «La lesió de Siviero ens ha creat alguns problemes, ja que en defensa havíem de menester alçada per poder aturar les entrades per alt de Flo i de Poyet, que ens estaven creant alguns problemes, així com les entrades des de darrere de Desailly. De tota manera, crec que ho hem resolt bé amb el concurs de Carreras», manifestà.

Cúper explicà també que hi havia gent, entre els quals estaven ells, que encara no han pres dimensió de tot el que han aconseguit. «Hi ha gent, fins i tot nosaltres, que encara no hem pres dimensió de tot el que hem aconseguit fins ara. Tal vegada és massa, tot plegat, però amb el temps ho assimilarem tots», comentà.

El tècnic argentí no va poder amagar l'alegria per tot el que han aconseguit al Mallorca. «És un gran orgull estar en aquest club i amb aquest equip. Estic molt content d'estar al Reial Mallorca».

Tanmateix, Cúper recordà que encara queda la final i, per tant, queda feina per fer a Europa. «Encara queda la final i les finals no es juguen sinó que es guanyen», comentà de manera contundent Cúper, demostrant una vegada més el seu tarannà guanyador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.