nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Montecarlo: Moyà pateix, però ja és a vuitens de final

El tennista mallorquí aconseguí superar el romanès Dinu Pescariu per 3-6, 6-3 i 6-4

No sense problemes, Carles Moyà aconseguí ahir capvespre superar el primer escull del seu camí cap a revalidar el títol de l'Open de Montecarlo. Moyà se salvà així d'una jornada fatal pels caps de sèrie (ell n'és el número 1), derrotant el romanès Dinu Pescariu per 3-6, 6-3 i 6-4. Moyà necesità dues hores i quatre minuts per superar Pescariu, 102 delmón i classificar-se per als vuitens de final en què haurà d'enfrontar-se al marroquí Karim Alami. Alami, finalista del torneig Comte de Godó el passat diumenge, guanyà ahir l'austríac Thomas Muster, tres vegades guanyador al Principat.

El mallorquí va tenir molts problemes per doblegar Pescariu. El romanès guanyà la primera mànega i agafà confiança per mantenir a ratlla durant bona part del partit el campió de Roland Garrós. Malgrat això, Moyà aconseguí guanyar el segon set. Al tercer, jugant-se ja amb llum artificial, hi va haver cinc trencaments consecutius de servei, fins que el mallorquí aconseguí confirmar el seu al sisè joc. Moyà trencà després el del romanès i va tenir fins a tres punts de partit al novè. Pescariu els neutralitzà, però no va poder impedir que Moyà confirmàs després la victòria amb el seu servei.

D'aquesta manera, Moyà es manté viu al primer dels torneigs que durant aquest estiu disputarà i en els quals ha de defensar molts punts, ja que la condició de guanyador en l'edició de l'any passat l'obliga a repetir el mateix paper per conservar la puntuació. Aquesta és la primera de les cites importants del tennista mallorquí que està just abans de Roland Garrós en el qual també ha de defensar el títol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.