algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Joan Fuentes: «És la victòria més important de tota la meva carrera»

El ciclista de l'Ideal Olímpic no té pressa per «botar» al professionalisme

Amb 22 anys, i amb tan sols quatre a sobre d'una bicicleta, el català Joan Fuentes aguantà perfectament la darrera etapa i i pujà al podi final com a primer classificat a recollir el mallot groc.

Fuentes ja ha mostrat durant aquests quatre anys que la seva projecció és espectacular i molts li auguren que serà un ciclista de talla internacional, però de totes maneres no té cap pressa a passar-se al professionalisme. «Crec que encara som jove. Tenc només 22 anys i ben bé puc esperar un altre any a rodar encara més dins el circuit amateur i deixar per més endavant fer-me professional», explicà el campió.

El ciclista de l'Ideal Olímpic es mostrà satisfet per la seva victòria, la més important de la seva carrera esportiva i destacà l'alt nivell dels participants, que han donat molta duresa a la prova. «Estic molt content amb el triomf. No és el meu primer títol individual, però crec que sí que és el més important de la meva carrera esportiva. El nivell dels participants ha estat molt alt i això ha fet que la prova hagi estat molt dura», comentà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.