algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
17°

Joan Horrach: «Hi ha més muntanya que mai, però molt lluny de meta»

El mallorquí és la gran esperança de l'etapa d'avui i de la general

Entre els ciclistes mallorquins que participen en aquesta nova edició del Cinturó Ciclista Internacional a Mallorca, n'hi ha un parell que centren l'atenció dels aficionats. D'entre aquests, un és Joan Horrach.

El perfil del Cinturó d'enguany és el més favorable a les seves possibilitats que ha tingut mai, ja que és un dels millors escaladors que hi ha entre els inscrits. Ahir ho va demostrar coronant en primer lloc sa Batalla, però avui li arriba la gran oportunitat de donar un vertader cop d'efecte a la classificació. Horrach, reconeix que hi ha més muntanya que mai, però creu que s'ha situat malament. «És cert que hi ha molta muntanya. Crec que n'hi ha més que mai, però està molt lluny de la meta. No hi ha temps material per arribar a meta amb garanties», explicà el ciclista de Deià.

Així i tot, confia de poder respondre a les il·lusions dipositades en ell a l'etapa d'avui, tot i que la caiguda de dijous li pot passar factura. «Avui m'ha respost la cuixa bastant bé, tot i que m'ha fet un poc de mal una bona estona. Si demà (per avui) la cuixa em respon bé esper poder fer un bon paper i intentar la victòria d'etapa, i fins i tot donar un cop a la general».

Però Joan Horrah tindrà durs rivals com ell mateix reconeix. «Hi ha corredors que estan pujant molt bé. El ciclista de l'Olímpic, Joan Fuentes, i Marcus Anderson, de l'equip Wirsbo, són els que he vist més forts».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.