muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Van Gaal: «Encara no em veig campió de Lliga»

L'entrenador del Barcelona demana paciència als aficionats blaugranes

L'entrenador holandès del FC Barcelona, Louis van Gaal, sol·licità ahir capvespre un poc de paciència als aficionats blaugranes i assegurà que encara queda molt de camí per davant fins a poder adjudicar-se el títol de Lliga. «L'experiència em diu que encara no m'he de creure campió», indicà el tècnic holandès, que recordà la temporada anterior a la seva arribada, en la qual Robson a punt va estar d'agafar el Reial Madrid a les darreres jornades del campionat.

Van Gaal, present al Reial Club de Tennis Barcelona amb motiu de la disputa del Trofeu Compte de Godó, reconegué que estan «en el bon camí», tot i que advertí que és «bo no complicar-ho tot amb una derrota. Per veure el FC Barcelona campió fan falta moltes jornades, tot i que tenc confiança en el meu equip», destacà.

Pel que fa al Reial Madrid, l'entrenador blaugrana reconegué que va gaudir amb la contundent victòria del Celta de Vigo, perquè quan «un rival perd, sempre estic content. Igual em va passar amb l'empat del València contra l'Extremadura o la derrota del deportivo amb l'Alabès», afegí.

Precisament, Louis van Gaal assenyalà el conjunt viguès com al principal rival al camí cap a la victòria final del campionat, perquè «està fent un molt bon joc». Així anuncià de nou que «l'equip que millor aguanti la pressió guanyarà la Lliga».

Pel que fa a la delicada situació per la qual travessa l'etern rival, el Reial Madrid, el tècnic holandès no va voler comentar l'incident amb Roberto Carlos i Iván Campo. «Com a entrenador del FC Barcelona no he d'opinar sobre aquest tema», es justificà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.