algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Un «play-off» de descens inútil

El Ciutat d'Inca disputarà una lligueta a cinc partits sense gens de transcendència

El Ciutat d'Inca prepara a consciència un partit sense cap tipus de transcendència contra l'Ourense "darrer de la fase regular" per pensar després en el play-off de descens que haurà de disputar a cinc partits o bé contra el Sondeos de A Corunya o contra el Cajasur.

Una fase prevista al millor de cinc partits que servirà només per mantenir ocupats els jugadors i tècnics i no iniciar les vacances abans que la resta dels equips, ja que el conjunt inquer té la permanència assegurada. Segons els estatuts de la Lliga LEB i deprés de l'acord pres la temporada passada quant a quin era l'equip que va quedar darrer a la fase regular, el conjunt que presideix Joan Rubert mantindrà la categoria un any més passi el que passi als cinc partits. Una situació que converteix en un tràmit el tant esmentat play-off ja que del resultat no es podrà treure cap conclusió que afecti el conjunt que entrena Pep Arbúcies.

La qüestió és que en una reunió celebrada a Pineda la temporada passada es va decidir que el darrer d'aquella temporada era l'Andorra, tot i que no va jugar finalment la fase regular. Una vegada pactat aquest extrem entre la Federació Espanyola de Bàsquet i els clubs de la LEB, cap dels equips que en prenen part enguany no poden veure perillar la seva permanència. Segons els estatuts de la Lliga, perdrà la categoria l'equip que faci darrer dos anys seguits o quedi entre els dos darrers durant tres anys. Actualment, no hi ha cap equip que compleixi ni que pugui complir aquestes dues possibilitats. De forma incomprensible, tècnics, jugadors i directius continuen parlant d'un play-off de descens i de la permanència com a gran objectiu a partir d'ara, tot i que aquest no té cap raó de ser a efectes de la continuïtat de l'equip inquer a la categoria l'any que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.