muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Mijatovic és sancionat i podria ser apartat de l'equip

La junta directiva del Reial Madrid decidí sancionar el davanter iugoslau Pedrag Mijatovic, per haver-se negat a jugar el darrer partit de Lliga davant l'Alabès, i el migcampista holandès, Clarence Seedorf per desconsideració al públic de l'estadi Santiago Bernabéu a l'esmentat matx, en aplicació del reglament de règim intern del club.

El vicepresident i portaveu del Real Madrid, Antonio Méndez, aclarí que el club respecta i comprèn la situació que viu el davanter iugoslau, que «de persistir en la seva negativa a jugar, serà apartat del primer equip».

Mendez indicà que la sanció imposada a Mijatovic, que va tenir coneixement de la decisió immediatament després de ser resolta per la junta, «és la màxima econòmica prevista en el Reglament Disciplinari del Reial Madrid», propera als cinc milions de pessetes.

El vicepresident madridista reconegué el malestar de la junta directiva per la participació del davanter montenegrí en una manifestació organitzada per Esquerra Unida contra la guerra de Kosovo. El Madrid considera que cap jugador no s'ha de comprometre amb cap acte polític.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.