algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La Caixa s'afegeix a la Universíada

Possibilita l'exposició «Els Jocs Olímpics a la Grècia antiga»

El batle de Palma, Joan Fageda, i el delegat general de la Caixa a Balears, Josep F. Conrado, firmaren ahir al saló de plens de l'Ajuntament de Palma un important conveni de col·laboració. El conveni firmat ahir farà possible que el públic balear pugui gaudir de la visita a una exposició sense precedents: «Els Jocs Olímpics a la Grècia Antiga». L'exposició, que es farà a la Fundació la Caixa, s'inaugurarà el vint-i-cinc de maig i romandrà oberta fins el vint-i-dos d'agost.

El projecte, que s'ha desenvolupat en col·laboració amb el Museu Olímpic de Lausanne, comptarà amb un total de 321 objectes procedents dels principals museus d'art antic d'Europa. Així mateix, es podran contemplar peces emblemàtiques dels Jocs Olímpics de l'era moderna, com torxes, mascotes, material esportiu de diferents èpoques...

L'exposició ocuparà dues plantes de la Fundació la Caixa, de tal manera que el visitant pugui apreciar en el seu recorregut elements característics de les dues èpoques separades per la història.

D'altra banda, ahir es va conèixer que la Caixa col·laborarà amb la Fundació Universíada 1999, venent mitjançant ServiCaixa les entrades per a les cerimònies d'inauguració i de cloenda. Això permetrà que puguin ser adquirides mitjançant 1.500 punts a tota Espanya, 120 d'ells a Balears durant 24 hores cada dia de l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.