algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Audiovisual Sport no negociarà

El Barça-Madrid serà oferit per PPV en el Canal Satélite Digital

Audiovisual Sport, la societat que gestiona els drets del futbol en pagament per visió, no negociarà amb Televisió Espanyola, Telecinco i Forta la retransmisió en obert del partit de Lliga Barcelona-Reial Madrid.

La cadena pública, Telecinco i Forta sol·licitaren formalment dilluns passat l'obertura immediata de negociacions per a la retransmissió en obert del partit.

En la seva resposta, Audiovisual Sport recorda que en el Consell d'Administració de la societat realitzat el passat 28 de gener no prosperà la proposta d'iniciar negociacions amb cap operador.

El preu del partit, que segons reitera Audovisial Sport es veurà en pagament per visió, mitjançant la plataforma Canal Satélite Digital, serà de 1.825 pessetes.

Per altra banda, el secretari general del PP, Javier Arenas, declarà ahir, amb relació a la retransmissió del Barça-Madrid que, tot i que des del partit no es mana en els govers autonòmics controlats pels «populars», sí que es consideraria encertat que «la Forta fes una passa endavant perquè aquest partit es retransmetès en obert».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.