algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Hi haurà finançament

Villar garanteix a Fageda una solució per a la Universíada

Joan Fageda, batle de Palma; Manuel Ferrer, conseller d'Educació, Cultura i Esports, en companyia del tinent de batle Corles Ripoll, el director general d'Esports del Govern balear, Ventura Blach, i Fernando Giménez, president de la Comissió Executiva de la Universíada es varen reunir ahir a Madrid amb Francsico Villar. El nou secretari d'Estat per a l'Esport es va mostrar molt interessat en els problemes de finançament que pateix ara mateix la Fundació Universíada. Villar convocà els representants de les institucions illenques a una propera reunió que tindrà lloc en el termini màxim de deu dies.

Diari de Balears parlà anit amb Joan Fageda que es va mostrar molt satisfet per l'excel·lent predisposició mostrada per Francisco Villar. «No ha estat una reunió formal, sinó que només hem mantingut un primer contacte. Tot i això, el secretari d'Estat ha mostrat una excel·lent predisposició davant els problemes de finançament que ara té la Universíada. Ens ha comunicat que en el termini màxim de deu dies ens reunirem i arbitrarem una solució al problema», explicà el batle de Palma
Joan Fageda desmentí categòricament que la solució a la manca de doblers de la Fundació sigui un préstec amb Sa Nostra. «Primer hem d'escoltar Madrid i pensar que complirà amb els seus compromisos de finançament. És cert que s'ha parlat i estudiat la possobilitat d'aconseguir un crèdit amb Sa Nostra, però això seria la darrera de les solucions», va declarar. Finalment, el batle de Palma reiterà un altre cop la seva total i absoluta confiança que la Universíada srà un èxit i tornà a dir que les instal·lacions estaran enllestides quan arribi l'hora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.