muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Grand Prix d'Amèrica: Moni Maker s'imposa amb molta claredat

Moni Maker confirmà la seva supremacia al món del trot i es convertí en el guanyador de la cursa més prestigiosa i important de la modalitat a tot el món: el Gran Prix d'Amèrica.

L'hipòdrom de Vincennes a París fou l'escenari de la 78a edició de la cursa que reuneix els millors exemplars de tot el món, i Moni Maker en fou el gran triomfador. El cavall preparat pel suec Jimmy Takter comandà el grup des del mateix inici de la correguda, i no amollà aquesta primera posició fins creuar la meta en solitari amb avantatge a bastament com per permetre's saludar el públic i amb una mitjana d'1.14.3 sobre la distància de 2.700 metres. El segon classificat fou Lovely Godiva mentre que Defi d'Anou entrà en tercer lloc i Echo completà les quatre primeres posicions.

Pel que fa a Remington Crown va ser el gran derrotat, ja que partia com un dels grans favorits juntament amb el guanyador, i tot just sortir botà i fou desqualificat pels jutges i es quedà sense cap possibilitat.

S'ha de destacar també que el tercer classificat, Defí d'Anou demostrà ser un dels cavalls més regulars dels darrers anys, ja que és el tercer any consecutiu que és entre els tres primers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.