algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Héctor Pineda ja és jugador del Mallorca

Ahir horabaixa es tancà definitivament l'acord i l'argentí arribarà avui a Palma

59100
Alemany (dreta) s'acomiada de Pozzo (centre) i de Camaño. | J. Morey.

Al final Héctor Mauricio Pineda és el nou jugador del Reial Mallorca. Tot i que es preveia que el final seria aquest, les negociacions s'allargaren fins a pocs minuts abans que la Lliga tancàs el termini per formalitzar la inscripció del jugador.

Mallorca i Udinese mantingueren les negociacions fins al darrer minut, i el darrer tram d'aquestes es realitzaren, durant el capvespre d'ahir al mateix despatx de Mateu Alemany, conseller delegat del Reial Mallorca.

Així Pineda té prevista la seva arribada a Palma per avui migdia de manera que ja pugui veure en directe el partit que disputarà el seu nou equip contra el Salamanca al Lluís Sitjar.

Fins a l'estadi mallorquinista es desplaçaren el representant del jugador, Jorge Cisterpiller, així com el representant legal de l'Udinese, Gino Pozzo, i Alejandro Camaño, intermediari en les negociacions, per tal d'arribar a un acord definitiu.

Mateu Alemany destacà una vegada acabat de negociar, que havia estat un bon negoci pel Mallorca. «Les coses s'han de fer al seu moment i no és bo precipitar-se. Al final i després d'esperar molt, crec que hem aconseguit un bon acord per ambdues parts. Tots dos hem hagut de cedir, i crec que el Mallorca ha fet un bon negoci, amb un jugador internacional amb Argentina, que ve cedit temporalment fins dia 30 de juny, moment en què el Mallorca decidirà si fa efectiva l'opció de compra o no». El conseller delegat reconegué que el paper del propi jugador ha estat molt important, ja que des d'un principi volia venir al Mallorca. «El jugador tenia molt interès per venir al Mallorca i això ha estat una raó de pes perquè el final sigui aquest. Ha rebutjat ofertes d'altres clubs europeus i concretament italians de molta qualitat per venir al Mallorca i això s'ha valorat molt a l'hora de prendre la decisió final».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.