algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Avui se sabrà si el Mallorca fitxa Pineda

El president de l'Udinese i el representant del jugador es reuneixen per arribar a un acord definitiu

100098
Héctor Mauricio Pineda sabrà a la fi si ha de viatjar cap a Mallorca.

Passi el que passi, l'únic que està clar és que avui s'acaba amb aquesta història. Héctor Mauricio Pineda deixarà de ser el protagonista d'un llarg serial que s'inicià fa unes setmanes quan el Mallorca el va inscriure a la Lliga de Futbol Professional, i que ha continuat en marxa fins avui ja que el contracte encara no està signat.

Avui capvespre acaba el termini per formalitzar la inscripció del jugador argentí, i el Mallorca ja ha fet la darrera oferta en ferm pel jugador a l'Udinese italià per fer-se amb els serveis de l'argentí.

Així, el club vermelló des d'ahir està ja al marge de tot i està a l'espera del que decideixi finalment en el dia d'avui el representant del jugador i el president de l'Udinese.

Jorge Zysterpiller, representant del jugador, té prevista la seva arribada a Madrid per avui matí, on s'haurà d'entrevistar amb el president de l'Udinese, davant la presència d'Alejandro Camaño que actua en les negociacions com intermediari de les dues parts.

El Mallorca va realitzar la darrera oferta al conjunt italià que aquest no va voler acceptar en primera instància, i no té previst realitzar-ne cap altra rebaixant les pretensions. Així, Mateu Alemany va manifestar ahir que «nosaltres ja hem fet la darrera oferta i si no l'accepten ho deixarem anar ja que fa massa temps que estam amb aquest tema. El que no farà el Mallorca és una operació econòmica arriscada només pel caprici de tenir aquest jugador».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.